Bootcamp

Lite

Bootcamp Lite bij IJMOND FIT is voor de beginnende sporter die graag in de buitenlucht sport. Elke dag van de week kun je Bootcamp Lite lessen volgen in Heemskerk en Assendelft.

 

Bootcamp Lite is de ideale training om onder professionele begeleiding je basisconditie snel en verantwoord te verbeteren, je vetverbranding te stimuleren en af te vallen. Door leuke krachtopbouwende oefeningen en spelvormen, die je zowel individueel als in teamverband uitvoert, boek je snel resultaat.

 

Ben jij een beginnende sporter en wil je graag fitter en sterker worden, en je conditie verbeteren? Meld je vrijblijvend aan voor een proefles.

Bootcamp

Pro

Bootcamp Pro bij IJMOND FIT is voor de ervaren sporter die graag in de buitenlucht sport. Je kunt meerdere malen per week Bootcamp Pro lessen volgen in Heemskerk.

 

Bootcamp Pro is, zelfs voor de meest ervaren sporter, de ideale training om onder professionele begeleiding tot het uiterste te gaan. Deze bootcamp lessen zijn intensiever en zwaarder. In deze les werk je met zwaardere gewichten en wordt je nog conditie intensief verbetert.

 

Ben jij een gevorderde sporter en op zoek naar meer uitdaging? Laat je verrassen door de uitdagende trainingen die IJMOND FIT je te bieden heeft.

 

BOOTCAMP LESROOSTER

IJMOND FIT