Ons doel

Ons doel is jou fit(ter) maken, op jouw eigen niveau. Met onze veelzijdige bootcamp lessen in Heemskerk en Assendelft zorgen we er niet alleen voor dat je sterker wordt, je krijgt ook meer energie. Meer energie zorgt ervoor dat je je beter voelt.

 

Man of vrouw, jong of oud, of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderde, wij worden enthousiast van zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen.

Sander | Bootcamp Instructeur en Personal Trainer
Ik ben Sander van den Helder. Ik ben jaren actief geweest als voetballer op hoog niveau en heb daarnaast een passie voor fitness en voeding. De ervaring leert dat veel mensen met trainingen lang niet altijd het gewenste resultaat halen. Door mijn opleiding en trainingsmethoden is dit resultaat wel mogelijk.

 

Sander is gecertificeerd Personal Trainer en Bootcamp instructeur en kan het uiterste uit je halen. Door zijn trainingsmethoden behaal je sneller het gewenste resultaat.

Paula | Bootcamp Instructeur
Mijn naam is Paula Floris en ik ben één van de bootcamptrainers bij IJMOND FIT. Ik ben altijd sportief geweest. Vroeger heb ik bijna alle sporten op de atletiekbaan wel gedaan, zoals speerwerpen, hardlopen, kogelstoten, verspringen etc. De passie die ik heb voor sport, hoop ik door te geven aan jullie tijdens de trainingen.

 

Paula weet als geen ander te motiveren. Juist wanneer een oefening of les wat zwaarder is, geeft ze jou het mentale duwtje in de rug wat je nodig hebt.

Lotte | Bootcamp Instructeur
Sinds 2017 zit ik het team van IJMOND FIT. Ik kom uit Uitgeest en naast mijn passie voor voetbal, is bootcampen mijn lust en leven. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en studeer nu aan de Gezonde Pabo in Haarlem. Dit houdt in dat ik naast mijn reguliere studie ook gespecialiseerd wordt in sport/beweging en voeding.

 

Lotte heeft de kracht om alles uit iemand te halen. Dit komt mede door haar doorzettingsvermogen, hiermee stimuleert zij jou tot het uiterste!

Valence | Bootcamp Instructeur
Mijn naam is Valence Doerahman. Ik ben 35 jaar oud en woon sinds kort in Uitgeest.
Ik train een jaar bij IJMOND FIT en doe naast het bootcampen nog aan fitnessen en kickboksen. Ik ben super enthousiast en verheug me er op om naast pittige en krachtige trainingen, er ook een leuke en gezellige les van te maken!

 

 

Tot snel op de training!

IJMOND FIT