Bootcamp

Lite

Bootcamp Lite bij IJMOND FIT is voor de beginnende sporter die graag in de buitenlucht sport. Elke dag van de week kun je Bootcamp Lite lessen volgen in Heemskerk en Assendelft.

 

Bootcamp Lite is de ideale training om onder professionele begeleiding je basisconditie snel en verantwoord te verbeteren, je vetverbranding te stimuleren en af te vallen. Door leuke krachtopbouwende oefeningen en spelvormen, die je zowel individueel als in teamverband uitvoert, boek je snel resultaat.

 

Ben jij een beginnende sporter en wil je graag fitter en sterker worden, en je conditie verbeteren? Meld je vrijblijvend aan voor een proefles.

Fun

Boxing

FUN BOXING bij IJMOND FIT is een les waarbij je boksoefeningen doet op muziek met bokshandschoenen aan.

 

Door FUN BOXING wordt conditioneel en technisch beter in het boksen. Hierbij staat plezier voorop. Daarom is deze les voor iedereen toegankelijk. Bij de oefeningen gebruik je je hele lichaam.

 

Van één uur FUN BOXING krijg je heel veel energie. Ook als je geen bokservaring hebt, kun je aan deze lessen meedoen.

HIIT

Training

HIIT training bij IJMOND FIT is een interval training met een hoge intensiteit.

 

Heb je niet veel tijd om te trainen maar wil je wel fit worden of blijven? Dan is een HIIT training de ideale training voor jou! Na ongeveer 35 minuten is de training klaar en ga je voldaan naar huis. Tijdens een HIIT training maken we gebruik van de Penalty Box, oftewel een “vierkantje” waar je veel verschillende kracht- en conditionele oefeningen mee doet.

 

In het lesrooster is per les aangegeven op welke binnen- of buitenlocatie de les gegeven wordt.

BBB

Training

BBB training bij IJMOND FIT is een training waarbij de spieren rondom de billen, benen en buik getraind worden.

 

Deze training is niet heel intensief, maar omdat we elke training anders invullen zullen de spieren wel elke training opnieuw geprikkeld worden.

 

Dus wil jij specifiek de spieren rondom de benen, billen en buik sterkere maken? Dan is deze les van een uur een ideale training voor jou!

Zwanger & Fit

Training

Ben je zwanger en wil je fit blijven en sterk je bevalling in gaan? Of ben je net bevallen en wil je weer in je kracht en conditie komen? Geef je dan op voor onze zwanger en fit trainingen.

 

Onze instructeurs geven wekelijks training in het Agathepark te Krommenie en begeleiden je naar een fitte zwangerschap en bevalling.

 

Waarom Zwanger en Fit?
✓ Fit te blijven tijdens de zwangerschap
✓ Sterk de bevalling in te gaan
✓ Na de bevalling weer in je kracht en conditie te komen

 

Goed bewegen tijdens de zwangerschap is van belang voor moeder en kind. Je gaat dan in goede conditie je bevalling tegemoet en je lichaam zal zich na de bevalling beter herstellen.

 

Voor wie?
Gezellig samen trainen in een groep andere zwangere of onlangs bevallen moeders. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderde sporter. Je kan instromen op je eigen niveau.

 

Voordeel hiervan is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren, mocht dat nodig zijn. Na overleg met je verloskundige, kun je vanaf 6 weken na je bevalling je training weer hervatten om weer terug in conditie te komen. Later instromen kan natuurlijk ook, zodra het voor jou goed voelt.

Kettlebell

Training

De kettlebell training bij IJMOND FIT duurt 30 minuten. Je bent dus niet lang bezig om toch een full body workout te doen.

 

Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt de kettlebell training het mogelijk om kracht, flexibiliteit, stabiliteit en het conditionele aspect in één keer te trainen.

 

De kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote en positieve impact op het gehele lichaam. Het is de trainingsmethode bij uitstek om af te vallen, dankzij de enorme vetverbranding die tot stand komt.

LESROOSTER