Visie en missie

Wij geloven in plezierig sporten. Ons doel is jou fit(ter) maken, op jouw eigen niveau. Met onze veelzijdige sportlessen in Heemskerk, Assendelft en Krommenie zorgen we er niet alleen voor dat je sterker wordt, je krijgt ook meer energie. Meer energie zorgt ervoor dat je je beter voelt.

 

Man of vrouw, jong of oud, of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderde, wij worden enthousiast van zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen.

Onze instructeurs

Sander | Bootcamp Instructeur en Personal Trainer
Ik ben Sander van den Helder. Ik ben jaren actief geweest als voetballer op hoog niveau en heb daarnaast een passie voor fitness en voeding. De ervaring leert dat veel mensen met trainingen lang niet altijd het gewenste resultaat halen. Door mijn opleiding en trainingsmethoden is dit resultaat wel mogelijk.

 

Sander is gecertificeerd Personal Trainer en Bootcamp instructeur en kan het uiterste uit je halen. Door zijn trainingsmethoden behaal je sneller het gewenste resultaat.

Paula | Bootcamp Instructeur
Mijn naam is Paula Floris en ik ben één van de bootcamptrainers bij IJMOND FIT. Ik ben altijd sportief geweest. Vroeger heb ik bijna alle sporten op de atletiekbaan wel gedaan, zoals speerwerpen, hardlopen, kogelstoten, verspringen etc. De passie die ik heb voor sport, hoop ik door te geven aan jullie tijdens de trainingen.

 

Paula weet als geen ander te motiveren. Juist wanneer een oefening of les wat zwaarder is, geeft ze jou het mentale duwtje in de rug wat je nodig hebt.

Floor | Bootcamp Instructeur
Mijn naam is Floor Wiemer en woon in Heemskerk. Ik heb de opleiding onderwijsassistent afgerond en op dit moment leer ik alles over bewegen en gezondheid tijdens mijn opleiding Sportkunde.

 

Ik heb een passie voor sport en ik heb naast bootcamp en voetbal nog meer sporten beoefend. Door mijn positieve instelling kan ik de sporters van IJMOND FIT blijven motiveren. Ik hoop je snel te zien bij één van onze trainingen.

Jeroen | Bootcamp Instructeur
Ik ben Jeroen Muis en ik woon in Purmerend. Ik ben een fanatiek sporter en ik train zeer regelmatig. Ik loop veel hard, waaronder (halve) marathons. Daarnaast snowboard ik graag en wielren ik. Ik volg een opleiding tot personal trainer.

 

Door mijn enthousiasme en creativiteit, zorg ik ervoor dat iedereen met een lach op het gezicht en een voldaan gevoel naar huis gaat!

Jeffrey | Bootcamp Instructeur
Ik ben Jeffrey Venhuis, ik ben 30 jaar en kom uit Beverwijk. Je zult mij zien tijdens de verschillende trainingen bij IJMOND FIT.

 

Ik vind het belangrijk om een groepdynamiek te vormen waarbij plezier en motivatie hoog staat aangeschreven. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om te komen sporten. Het respecteren van elkaar en het uitspreken van waardering dat iemand naar de training is gekomen wil ik graag onder de aandacht brengen. Om als groep iedereen te omarmen word de groepsdynamiek gestimuleerd en helpen we elkaar om alles eruit te halen.

Veel succes tijdens de sportlessen bij IJMOND FIT en ik hoop jullie snel te zien.

Sportieve groet, Jeffrey Venhuis

Marianne | Zwanger & Fit en Bootcamp Instructeur
Ik ben Marianne Schuijt, geboren en getogen Zaanse. In mijn vrije tijd verzorg ik al jaren lessen in de meest uiteenlopende sporten. Het is mijn doel om iedereen op zijn of haar eigen niveau uit te dagen. Deze drive en enthousiasme zul je dan ook zeker terug vinden in mijn lessen.

 

Je gaat mij tegenkomen bij IJMOND FIT als instructrice voor zowel onze zwanger & fit lessen als voor een fijne bootcamp training. Let’s work out together!