ZWANGER & FIT

Ben je zwanger en wil je fit blijven en sterk je bevalling in gaan? Of ben je net bevallen en wil je weer in je kracht en conditie komen? Geef je dan op voor onze zwanger en fit trainingen.

Onze instructeurs geven wekelijks training in het Agathepark te Krommenie en begeleiden je naar een fitte zwangerschap en bevalling.

Waarom Zwanger en Fit?

✓ Fit te blijven tijdens de zwangerschap
✓ Sterk de bevalling in te gaan
✓ Na de bevalling weer in je kracht en conditie te komen

Goed bewegen tijdens de zwangerschap is van belang voor moeder en kind. Je gaat dan in goede conditie je bevalling tegemoet en je lichaam zal zich na de bevalling beter herstellen.

Voor wie?

Gezellig samen trainen in een groep andere zwangere of onlangs bevallen moeders. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderde sporter. Je kan instromen op je eigen niveau.

Voordeel hiervan is dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft en er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden met bekken- en bekkenbodemspieren, mocht dat nodig zijn. Na overleg met je verloskundige, kun je vanaf 6 weken na je bevalling je training weer hervatten om weer terug in conditie te komen. Later instromen kan natuurlijk ook, zodra het voor jou goed voelt.

Interesse?

Meld je direct aan.