ONLINE COACHING BY IJMOND FIT

Bij IJMOND FIT werken we met het Apex online coaching en kennis platform. Hierbij staat het behalen van jouw fysieke en mentale doelen centraal. Door jou als individu te bekijken, gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf, waarbij het aanleren van lifestyle gerelateerde zaken ervoor zorgen dat jij jouw fitnessdoelen behaalt.

Maximaal resultaat door personalisatie

Hoe graag wil je nu eigenlijk fit worden? Hoe graag wil je nu die six-pack? Hoe graag wil je nu afvallen? Samen gaan we een geschikte lifestyle vormen wat in jouw leven past. Door middel van handige kennis video’s leren we jou begrijpen waarom je bepaalde keuzes wel of niet moet te maken.

Bij Apex online coaching krijg je alle handvatten in één werkomgeving waarbij gebruiksgemak centraal staat.

  • Overal ter wereld trainen met jouw persoonlijke trainingsschema
  • Nooit meer na te hoeven denken welk gewicht je moet pakken.
  • Continue bijgewerkt trainingsplan.
  • Videobibliotheek van meer dan 500 oefeningen.
  • Video analyse van jouw uitvoering.
  • Opmerkingen en vragen kunnen plaatsen bij elke oefening.

Voeding

Het beste voedingsschema in de wereld is niets waard als je het niet kan volhouden. Wij adviseren daarom ook geen voedingsschema’s. Er zijn maar weinig mensen die een voedingsschema langer dan 2 weken volledig hebben nagestreefd. Je hebt 101 stroming als we het hebben over voeding die werken. Maar wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Je krijgt bij ons een duidelijke richtlijn voor calorieën en macro’s, waardoor je niet beperkt bent in de keuzes. Samen gaan we kijken wat jij lekker vindt en zullen ervoor zorgen dat je echt geniet van de dingen die lekker vindt. Door periodes zwaarder op minder herhalingen te trainen word je sterker en kan je wanneer je weer minder zwaar gaat trainen meer herhalingen doen met hetzelfde gewicht dat je eerst deed. Dit zorgt ervoor dat je meer werk (volume) verricht en je er dus beter uitziet en sterker wordt!

LIFESTYLE EN GEDRAG

Het vormen van een geschikte lifestyle die bij jouw past. Naast training en voeding is gedrag de grootste factor die ervoor zorgt dat jij je doelen ook daadwerkelijk behaalt. Waar een wil is, is een weg. Door jouw gewoontes aan te passen en de handige tips mee te nemen in jouw dagelijkse leven, zal je een worden, wie je wilt worden. Door te leren begrijpen waarom onder andere slaap, stress, rust zo belangrijk is voor het behalen van jouw fitnessdoelen. In de persoonlijke werkomgeving kan je je stresslevel bijhouden, het tracken van je slaapduur, en het optimaliseren van jouw slaapkwaliteit.

Alles wat je nodig hebt voor jouw doelen
Als je iets echt wilt, dan lukt het!
Geloof niet in onze woorden maar in onze resultaten

Interesse?

Meld je direct aan.