Visie

Ieder lichaam werkt anders en is uniek. Daarom is het belangrijk om voor ieder specifiek individu een eigen voedings- en trainingsschema te maken om zo de vooraf bepaalde doelstellingen te kunnen halen.

Werkwijze Personal Training

In loop van de jaren ben ik veel mensen tegen gekomen die niet vooruit gingen met trainen of hun doel niet bereikten. Wat ze vaak doen, is meer trainen. En daar gaat het fout. Niet meer is beter maar beter is beter!

 

In de gratis kennismaking zal ik vragen wat de doelstelling is, vertellen hoe we dat kunnen bereiken, wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten.

Werkwijze PHP (Personal Hormonal Profiling)

Tegenwoordig zien we overal om ons heen mensen bij wie het lichaam niet in balans is. Dit uit zich bijvoorbeeld in een bodycomposition die niet in verhouding is met de rest van het lichaam.

 

Het probleem is dat het hormonale systeem niet in balans door verkeerde voeding en tekorten aan voedingsstoffen in ons lichaam. Door middel van o.a. huidplooimetingen en leeftijd kunnen we bepalen we welke hormo(o)n(en) dit is/zijn. Aan de hand van de uitslagen stellen we een persoonlijk trainings- en voedingsschema op om de problemen te verhelpen. Laat je verassen wat er mogelijk is!

Tarieven

Kennismaking: gratis
Personal Training van +/- 60 minuten: €50,-
Dit is inclusief voedingsschema en trainingsschema.

 

Huidplooimeting plus vragenlijst: € 25,-
1x trainen plus voedingsschema, trainingsschema en supplementen advies (+/- 90 minuten): € 75,-